Picture of the author

Våra områden

Vi hjälper aktiva idrottare som behöver ett jobb vid sidan av sin idrottssatsning men även personer som har avslutat sin idrottskarriär och vill påbörja en ny civil karriär.

Bemanning

Har ni ett nytt projekt på gång eller har ni kanske fått ett akut behov av mer personal?

Vi erbjuder disciplinerad, ambitiös och målinriktad personal till ditt företag, oavsett om behovet är temporärt eller långsiktigt. Vid behov av personal är det bara för dig som företagare att lyfta på telefonen eller maila oss på Athletic Work så löser vi problemet för dig. Vi har en stor kandidatpool som ständigt fylls på och utvecklas med ambitiös personal som matchar det idrotts-DNA som vi tror på och som matchar behovet som ditt företag eftersöker.

Lager Distribution Event
Robin Westerlund

Har du några frågor eller vill veta mer om Bemanning?

Kontakta mig för mer information!

Robin Westerlund

Grundare

Bemanning

Rekrytering

Behöver du en ny stjärna till ditt team?

Vi kan erbjuda ambitiösa, drivna och lagspelande personer med idrottsbakgrund till ditt företag. För oss är det otroligt viktigt att kemin mellan företagare och person känns helt rätt och vi har alltid ambitionen att leverera den bästa matchningen för båda parter. Med oss på Athletic Work startar och avslutar rekryteringsprocessen med en och samma rekryterare som matchar ihop företaget med våra högpresterande konsulter.

Försäljning Projektledare
Anton Ljusbol

Har du några frågor eller vill veta mer om Rekrytering?

Kontakta mig för mer information!

Anton Ljusbol

PROJEKTLEDARE

Rekrytering

Outsourcing

Låt oss hjälpa er med sälj!

Vi kan erbjuda er en säljorganisation där vi i grunden tar hand om alla kunder, sponsorer eller partners, små som stora, i alla skeden. Athletic Work har stor kunskap och erfarenhet inom försäljning och vi vet därför hur man ska uppnå det bästa resultatet. Våra konsulter coachas av oss med professionell säljteknik, kundvård och förhandlingsteknik för att öka företagsförsäljning och därmed uppnå större vinst. Vårt mål är att hjälpa företag med personal som vill utveckla affärer och skapa förutsättningar för en långvarig relation.

Försäljning
Linus Westerlund

Har du några frågor eller vill veta mer om Outsourcing?

Kontakta mig för mer information!

Linus Westerlund

Grundare

Outsourcing
Athletic Work

Kontakta oss

Adress: Arenavägen 41, Plan 9, 121 77 Johanneshov

E-post: kontoret@athleticwork.se

DI Gaselle 2017Auktoriserat bemanningsföretag

© 2024 Athletic Work Sverige AB. All rights reserved.