Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Polygonal illustration av man som spelar tennis

Lediga jobb

Är du redo för nya utmaningar?

Här hittar du alla våra aktuella jobbannonser. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Visa filter ▾ Dölj filter ▴

Återställ filter

Kategorier

 • Försäljning
 • Fastighet
 • Admin & Ekonomi
 • Event
 • Bygg
 • Lager & logistik
 • Yrkeschaufför
 • Säkerhet & Bevakning

Omfattning

Städer

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Uppsala
 • Jönköping
 • Kristianstad
 • Kungsängen
 • Löddeköpinge
 • Ulricehamn

Truckförare sökes till växande Grossist företag i Ulricehamn

Vi söker dig som vill jobba som truckförare för en livsmedel grossist. I rollen som truckförare kan arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket allt ifrån lossning och lastning av lastbil, flytta pallar och hålla ordning på lagret. Arbetet sker hos vår uppdragsgivare i Ulricehamn

Drivna lagerarbetare till expansivt företag sökes!

I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba heltid & deltid. Filtrering: Stockholm, heltid, deltid, lager & logistik.

Drivna lagerarbetare till nyöppnad anläggning sökes!

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett av Sveriges främsta företag inom livsmedel och e-handel när deras nybyggda lager öppnas. Tjänsten kommer vara baserad söder om stan.

Anläggare till Stockholm

Som Markarbetare kommer du att arbeta med kabeldragning, rörläggning, stenläggning och schaktning.Vanligt förekommande arbetsuppgifter är grovarbete runt anläggningsmaskiner, arbetet ställer därmed krav på god fysik.

Driven depåmedarbetare till Stockholm

Som Depåmedarbetare ingår utföra alla arbetsuppgifter på depån och väg- eller byggarbetsplatsen, förvalta varje kundkontakt i syfte att skapa en god relation och möjlighet till utökade affärer med kunden.

Drivna lagerarbetare till expansivt företag sökes!

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett av Sveriges främsta företag inom livsmedel och e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba, deltid eller extrajobb.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Göteborg

Just nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Lager/produktionsföretag i södra Stockholm söker klippa!

Det här är en heltidstjänst där arbetsuppgifterna är att arbeta med hela kedjan inom lager; mottagning, uppställning, plock och pack men även hjälpa till i produktionen vid behov. Vi tror att du är öppen, social och har god förmåga att organisera din dag tillsammans med kollegor.

Produktionsplanerare till livsmedels grossist i Ulricehamn

Vi söker dig som vill jobba som produktionsplanerare för en livsmedels grossist. Arbetet sker hos vår uppdragsgivare i Ulricehamn.

Administrativ Innesäljare/Ordermottagare Eventföretag

Åt vår kunds räkning söker vi nu en administrativ innesäljare till deras kontor i Täby. Vi söker dig som letar efter nya utmaningar och trivs att jobba i högt tempo med god arbetsmoral och är social.

Sales Executive till ett mycket spännande techbolag

I din nya roll kommer du att jobba med att generera försäljning, identifiera affärsmöjligheter, bygga relationer med nya och befintliga kunder för att nå uppsatta försäljningsmål och lösa våra kunders utmaningar.

Flygplatskontrollant till Arlanda

Som Flygplatskontrollant kommer du att arbeta både i säkerhetskontrollen samt runt omkring flygplatsområdet på Arlanda flygplats. Vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk, hög arbetsmoral och socialt kompetent. I tjänsten så kommer man möta människor med mycket varierande erfarenhet av att resa varför dina egenskaper skall täcka både säkerhet samt service för de människor du kommer att möta på flygplatsen.

Budbilschaufför sökes till Löddeköpinge

Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.

Budbilschaufför sökes till Göteborg

Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror i Göteborgsområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Budbilschaufför sökes till centrala Stockholm

Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är alltid 8 timmar och startar som tidigast 06:00 och slutar som senast 22:00. Arbetspassen börjar och slutar i Sickla.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Stockholm

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller studier? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

B-körkorts chaufför till expansivt företag i Göteborg sökes

GöteJust nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Entreprenöriell verksamhetschef sökes till Athletic Work Väst

Just nu söker Athletic Work dig som skall ansvara och starta up samt driva Athletic Work i västra Sverige(Göteborg med omnejd). Du kommer ingå i en erfaren ledningsgrupp som sitter på huvudkontoret i Stockholm med många andra erfarna personer.

Produktionsmedarbetare till företag i Veddesta

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett av Sveriges främsta företag inom livsmedel och e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba, deltid eller extrajobb.

Lagerarbetare sökes för snabbväxande företag i Kungsängen

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett snabbväxande företag inom e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare är arbetsuppgifterna paketering av varor som ska skickas med olika ombud. Det är ett högt tempo där man behöver vara aktiv under hela arbetspasset. Du kommer arbeta med en handdator där man sköter processen i vart paketet ska skickas. Vi söker dig som vill jobba dagtid (deltid eller extrajobb).

B-körkorts chaufför till expansivt företag i Stockholm sökes

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller studier? Just nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Budbilschaufför sökes till Malmö

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget.

Du kommer att leverera byggvaror i Malmöområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

C-chaufförer sökes till Stockholm

Som chaufför hos Athletic Work är du ansiktet utåt för både oss och kunden du är uthyrd till. Just nu söker vi flera drivna distributionschaufförer i Stockholm med en god vana av tunglastbil.

B-körkorts Chafför söker till Göteborg

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror till Göteborgs området och dess grannkommuner. Som kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.00-22.00. Arbetspassen börjar och slutar i Göteborg.

Truckförare på heltid sökes till Athletic Works bemanningsteam

TJÄNSTEN: Du kommer jobba på ett lager i Bromma vid deras varumottagning på heltid. VAD VI SÖKER: En driven person som är initiativtagande och förmåga att se positivt på saker “se möjligheter inte problem.

Hallchef till Padelhall i Jönköping

Padel United fortsätter att växa med nya padelanläggningar och nu är det dags att öppna den splitternya hallen i Jönköping. Därför utlyser vi tjänsten som hallchef i Jönköping. Vår nya hallchef, tillsammans med övriga kollegor, kommer att spela en betydande roll. Vi erbjuder en spännande arbetsplats i ett innovativ och expansivt företag som strävar efter att skapa riktigt kvalitativa förutsättningar för Sveriges alla padelspelare.

Regionschef till padelhall

I din roll som Regionansvarig besitter du det fulla operativa ansvaret för verksamheten i Stockholm och Uppsala samt eventuellt fler tillkommande områden i östra Sverige. Du kommer ha fullt resultatansvar och mycket av ditt jobb kommer gå ut på att öka beläggning och intäkter på befintliga och nya anläggningar genom aktivt arbete med sponsorer, evenemang, marknadsföring och olika säljinriktade kampanjer.

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt inom bolagets alla funktioner och rapportera direkt mot bolagets grundare vilka alla är erfarna entreprenörer.

Platschef till fotbollscenter

Som platschef kommer du arbeta med företagets lönsamhet, personal, marknadsföring, kundnöjdhet, samarbeten, underhåll/inköp samt fritidsverksamheten

Account Manager till växande säljbolag i Stockholm

Nu söker vi efter dig som är i början av din säljkarriär och har bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare! Med en bra kombination av drivna kollegor och utbildning får du de bästa förutsättningarna att utvecklas som säljare.Här kommer du ha möjlighet att arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken och vi ser att du är med på lång sikt för att växa tillsammans med oss som företag. Till Blockets kontor i Stockholm söker vi nu säljare med start så fort som möjligt!

Ledande montör inom solceller sökes i Kristianstad

Solceller fortsätter att växa nu behöver vår kund medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till deras verksamhet i Kristianstad. Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team. Du har löpande kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Ledande montör inom solceller sökes till Stockholm

Solceller fortsätter att växa nu behöver vår kund medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till deras verksamhet i Stockholm. Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team. Du har löpande kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Fastighetsskötare i Stockholm sökes

Athletic Work söker Fastighetsskötare till kund! Som anställd hos oss blir du en del av ett framgångsrikt team där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.Vi söker fastighetsskötare för arbete med kommersiella fastigheter. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en fastighetsskötare. Du skulle hamna i ett bolag med stora ambitioner att växa. Denna tjänst erbjuder ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar.

Account Manager till Blocket i Stockholm

Nu söker vi efter dig som är i början av din säljkarriär och har bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare! Med en bra kombination av drivna kollegor och utbildning får du de bästa förutsättningarna att utvecklas som säljare.

Solmontörer sökes i Göteborg

Vår kund erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Dom projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har företaget samlat på sig massor av referenser och har monterat ca 10 MW solceller. Ett stort fokus ligger för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya talanger

Hittar du inget jobb som passar dig? Skicka in en spontanansökan så ansluts du till vår kandidatpool. Vi är i ständig kontakt med nya spännande företag så vi hör av oss när vi hittar ett jobb som passar dig!

Till spontanansökan