Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Polygonal illustration av man som spelar tennis

Lediga jobb

Är du redo för nya utmaningar?

Här hittar du alla våra aktuella jobbannonser. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Visa filter ▾ Dölj filter ▴

Återställ filter

Kategorier

 • Försäljning
 • Fastighet
 • Admin & Ekonomi
 • Event
 • Bygg
 • Lager & logistik
 • Yrkeschaufför
 • Säkerhet & Bevakning

Omfattning

Städer

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Uppsala
 • Jönköping
 • Kiruna
 • Kristianstad
 • Kungsängen
 • Linköping
 • Luleå
 • Löddeköpinge
 • Norrbotten
 • Ulricehamn

Svetsare

I vårt team kommer du att ingå med svetsare, komponentreparatörer, maskinoperatörer och tekniker. Du kommer att arbeta självständigt med plåt/stål konstruktioner till gruva och verk. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av svets-och plåtreparationer samt nytillverkning. Detta innefattar svetsning, bockning, valsning, borrning samt formgivning av plåt.

Lastbilschaufför

Trivs du med att arbeta natt eller vill du bara arbeta dagtid? Oavsett vad du önskar så har vi det perfekta jobbet för dig under sommaren med chans till tillsvidaretjänst!

C - korts förare

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi efter lastbilschaufförer, samt TMA- Förare både med C-behörighet och CE-behörighet till vår kund.

Budbilschaufför sökes till Löddeköpinge - deltid

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget.

Ventilationsmontörer

I tjänsten som ventilationsmontör kommer du ansvara för genomförandet av ventilationsprojekten. Du kommer tillsammans med kollegor utföra ventilationsmontering, service samt vara drivande i kommunikationen med kund.

Hotellreceptionister

Som receptionist arbetar du i hotellets kärna och är många gånger gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson som bidrar till att samarbetet fungerar väl mellan de olika avdelningarna. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och att du alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Lagerarbetare med Truckkort sökes till nybyggt lager i Södra Stockholm

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller studier? Just nu söker vi erfarna såväl som nya truckchaufförer för att bedriva inleveranser i ett lager som bedrivs av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel.

B-Körkort Chaufförer sökes till expansivt bolag i Södra Stockholm

Som chaufför kommer att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet och dess grannkommuner. Som kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Detta jobbet är perfekt för dig som söker ett deltidsjobb vid sidan av träning eller studier.

Innesäljare Stockholm

I rollen som butikssäljare kommer du vara ansiktet utåt för din arbetsgivare och din främsta uppgift är att bistå med kundservice av högsta klass. Då kunden öppnar upp en helt ny depå i Södra Stockholm kommer du vara med i uppstarten och tillsammans med dina kollegor bygga upp depån. Du kommer arbeta aktivt med försäljning av hela sortimentet.

TMA Förare

Vi söker nu TMA Bilsförare till kund i Stockholm. Personerna vi söker ska vara Lojala, arbetsvilliga. Du bör ha en positiv inställning och ha lätt att arbeta i team, samtidigt ska du vara självständig och ta egna initiativ.

Säljare sökes till Globen

Vi söker nu dig som vill starta din säljkarriär tillsammans med ett företag som håller på med företagsvärderingar. Du kommer att ges möjligheten att få en viktig roll i företagets resa framåt och ges en unik möjlighet att få vara med och utveckla bolaget tillsammans med ett starkt team beläget i Globen.

Fastighetsskötare i utemiljö

Vi söker nu personer som vill arbeta inom snöröjning och halkbekämpning. Det gäller snöröjning på väg, cykelväg, gång och torg, samt Tak.

Servicetekniker/Montör

Som servicetekniker/montör arbetar du med installation och service av taklyftar i lokaler och olika verksamheter.

Servicetekniker/Montör

Vi söker nu flera drivna Servicetekniker/Montörer! Vår kund är ledande inom sin bransch och erbjuder flexibla lösningar och produkter i världsklass. Med mjuka värderingar och kompetent personal skapar vi långsiktiga lösningar och mervärde för våra kunder.

Betong anläggare

Vi söker nu ett antal betong anläggare för tillsvidareanställning. I rollen som traditionell Betong anläggar arbetar du med olika typer av anläggningsarbeten och projekt. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus.

Konsultchef Norrbotten

Som Konsultchef på Athletic Work kommer du tillsammans med ansvarig Projektledare vara med och utforma våra rutiner till vårt nya arbetsområde. Din arbetsplats blir Norrbotten.

Truckförare sökes till växande Grossist företag i Ulricehamn

Vi söker dig som vill jobba som truckförare för en livsmedel grossist. I rollen som truckförare kan arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket allt ifrån lossning och lastning av lastbil, flytta pallar och hålla ordning på lagret. Arbetet sker hos vår uppdragsgivare i Ulricehamn

Drivna lagerarbetare till expansivt företag sökes!

I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba heltid & deltid. Filtrering: Stockholm, heltid, deltid, lager & logistik.

Anläggare till Stockholm

Som Markarbetare kommer du att arbeta med kabeldragning, rörläggning, stenläggning och schaktning.Vanligt förekommande arbetsuppgifter är grovarbete runt anläggningsmaskiner, arbetet ställer därmed krav på god fysik.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Göteborg

Just nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Lager/produktionsföretag i södra Stockholm söker klippa!

Det här är en heltidstjänst där arbetsuppgifterna är att arbeta med hela kedjan inom lager; mottagning, uppställning, plock och pack men även hjälpa till i produktionen vid behov. Vi tror att du är öppen, social och har god förmåga att organisera din dag tillsammans med kollegor.

Budbilschaufför sökes till Göteborg

Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror i Göteborgsområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Budbilschaufför sökes till centrala Stockholm

Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är alltid 8 timmar och startar som tidigast 06:00 och slutar som senast 22:00. Arbetspassen börjar och slutar i Sickla.

B-körkorts chaufför till expansivt företag i Göteborg sökes

GöteJust nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Lagerarbetare sökes för snabbväxande företag i Kungsängen

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett snabbväxande företag inom e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare är arbetsuppgifterna paketering av varor som ska skickas med olika ombud. Det är ett högt tempo där man behöver vara aktiv under hela arbetspasset. Du kommer arbeta med en handdator där man sköter processen i vart paketet ska skickas. Vi söker dig som vill jobba dagtid (deltid eller extrajobb).

B-körkorts Chafför söker till Göteborg

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror till Göteborgs området och dess grannkommuner. Som kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.00-22.00. Arbetspassen börjar och slutar i Göteborg.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya talanger

Hittar du inget jobb som passar dig? Skicka in en spontanansökan så ansluts du till vår kandidatpool. Vi är i ständig kontakt med nya spännande företag så vi hör av oss när vi hittar ett jobb som passar dig!

Till spontanansökan