Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Polygonal illustration av man som spelar tennis

Lediga jobb

Är du redo för nya utmaningar?

Här hittar du alla våra aktuella jobbannonser. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Visa filter ▾ Dölj filter ▴

Återställ filter

Kategorier

 • Försäljning
 • Fastighet
 • Admin & Ekonomi
 • Event
 • Bygg
 • Lager & logistik
 • Yrkeschaufför

Omfattning

Städer

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Uppsala
 • Norrköping
 • Västerås
 • Kristianstad

Regionschef till padelhall

I din roll som Regionansvarig besitter du det fulla operativa ansvaret för verksamheten i Stockholm och Uppsala samt eventuellt fler tillkommande områden i östra Sverige. Du kommer ha fullt resultatansvar och mycket av ditt jobb kommer gå ut på att öka beläggning och intäkter på befintliga och nya anläggningar genom aktivt arbete med sponsorer, evenemang, marknadsföring och olika säljinriktade kampanjer.

Du kommer arbeta både strategiskt och operativt inom bolagets alla funktioner och rapportera direkt mot bolagets grundare vilka alla är erfarna entreprenörer.

Nu söker vi en receptionist till AIK Fotbolls Sportkontor

Nu söker vi en serviceinriktad receptionist till vår kund AIK Fotboll. Kontoret är beläget i centrala Solna. I rollen som receptionist kommer du ha varierande arbetsuppgifter så som att ansvara för kontorets samtliga ytor, viss dokument- och fakturahantering, inköp av kontorsmaterial, svara på mejl och i telefon samt övriga administrativa uppgifter.

Budbilschaufför sökes till Malmö

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget.

Du kommer att leverera byggvaror i Malmöområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Platschef till fotbollscenter

Som platschef kommer du arbeta med företagets lönsamhet, personal, marknadsföring, kundnöjdhet, samarbeten, underhåll/inköp samt fritidsverksamheten

Account Manager till växande säljbolag i Stockholm

Nu söker vi efter dig som är i början av din säljkarriär och har bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare! Med en bra kombination av drivna kollegor och utbildning får du de bästa förutsättningarna att utvecklas som säljare.Här kommer du ha möjlighet att arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken och vi ser att du är med på lång sikt för att växa tillsammans med oss som företag. Till Blockets kontor i Stockholm söker vi nu säljare med start så fort som möjligt!

Budbilschaufför sökes till centrala Stockholm

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror i Stockholmsområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Budbilschaufför sökes till Norrköping

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror i Norrköpingsområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Ledande montör inom solceller sökes i Kristianstad

Solceller fortsätter att växa nu behöver vår kund medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till deras verksamhet i Kristianstad. Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team. Du har löpande kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Ledande montör inom solceller sökes till Stockholm

Solceller fortsätter att växa nu behöver vår kund medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till deras verksamhet i Stockholm. Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team. Du har löpande kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Fastighetsskötare i Stockholm sökes

Athletic Work söker Fastighetsskötare till kund! Som anställd hos oss blir du en del av ett framgångsrikt team där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.Vi söker fastighetsskötare för arbete med kommersiella fastigheter. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en fastighetsskötare. Du skulle hamna i ett bolag med stora ambitioner att växa. Denna tjänst erbjuder ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Stockholm

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Account Manager till Blocket i Stockholm

Nu söker vi efter dig som är i början av din säljkarriär och har bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare! Med en bra kombination av drivna kollegor och utbildning får du de bästa förutsättningarna att utvecklas som säljare.

B-körkorts Chafför söker till Göteborg

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror till Göteborgs området och dess grannkommuner. Som kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.00-22.00. Arbetspassen börjar och slutar i Göteborg.

Drivna lagerarbetare till expansivt företag sökes!

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett av Sveriges främsta företag inom livsmedel och e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba heltid, deltid eller extrajobb.

C-chaufförer sökes till Stockholm

Som chaufför hos Athletic Work är du ansiktet utåt för både oss och kunden du är uthyrd till. Just nu söker vi flera drivna distributionschaufförer i Stockholm med en god vana av tunglastbil.

Solmontörer sökes i Göteborg

Vår kund erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Dom projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har företaget samlat på sig massor av referenser och har monterat ca 10 MW solceller. Ett stort fokus ligger för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Truckförare på heltid sökes till Athletic Works bemanningsteam

TJÄNSTEN: Du kommer jobba på ett lager i Bromma vid deras varumottagning på heltid. VAD VI SÖKER: En driven person som är initiativtagande och förmåga att se positivt på saker “se möjligheter inte problem.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya talanger

Hittar du inget jobb som passar dig? Skicka in en spontanansökan så ansluts du till vår kandidatpool. Vi är i ständig kontakt med nya spännande företag så vi hör av oss när vi hittar ett jobb som passar dig!

Till spontanansökan