Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Polygonal illustration av man som spelar tennis

Lediga jobb

Är du redo för nya utmaningar?

Här hittar du alla våra aktuella jobbannonser. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Visa filter ▾ Dölj filter ▴

Återställ filter

Kategorier

 • Försäljning
 • Fastighet
 • Admin & Ekonomi
 • Event
 • Bygg
 • Lager & logistik
 • Yrkeschaufför
 • Säkerhet & Bevakning

Omfattning

Städer

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Uppsala
 • Jönköping
 • Kristianstad
 • Kungsängen
 • Löddeköpinge
 • Ulricehamn
 • Linköping

B-kortschaufför sökes till expansivt företag i södra Stockholm

Som B-kortschaufför kommer du att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet och dess grannkommuner. I rollen är man kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Flyttföretag söker nästa stjärna

Vi på Athletic Work söker nu vår nästa stjärna inom flytt. Tjänsten utgår från Kungsängen och är en heltidsanställning med start 1-dec. I denna tjänst kommer arbetsuppgifterna variera mycket. Man arbetar Måndag till fredag 07:30-16:00.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Stockholm

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller studier? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar

Vi söker lagerarbetare till ett expansivt bolag i Linköping

I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot leveranser, packa ordrar, trycka upp produkter med loggor, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Bolaget jobbar med flera kända svenska varumärken och företaget har ett stort hjärta för idrotten.

Truckförare sökes till växande Grossist företag i Ulricehamn

Vi söker dig som vill jobba som truckförare för en livsmedel grossist. I rollen som truckförare kan arbetsuppgifterna varierar väldigt mycket allt ifrån lossning och lastning av lastbil, flytta pallar och hålla ordning på lagret. Arbetet sker hos vår uppdragsgivare i Ulricehamn

Drivna lagerarbetare till expansivt företag sökes!

I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba heltid & deltid. Filtrering: Stockholm, heltid, deltid, lager & logistik.

Drivna lagerarbetare till nyöppnad anläggning sökes!

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett av Sveriges främsta företag inom livsmedel och e-handel när deras nybyggda lager öppnas. Tjänsten kommer vara baserad söder om stan.

Anläggare till Stockholm

Som Markarbetare kommer du att arbeta med kabeldragning, rörläggning, stenläggning och schaktning.Vanligt förekommande arbetsuppgifter är grovarbete runt anläggningsmaskiner, arbetet ställer därmed krav på god fysik.

Driven depåmedarbetare till Stockholm

Som Depåmedarbetare ingår utföra alla arbetsuppgifter på depån och väg- eller byggarbetsplatsen, förvalta varje kundkontakt i syfte att skapa en god relation och möjlighet till utökade affärer med kunden.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Göteborg

Just nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Lager/produktionsföretag i södra Stockholm söker klippa!

Det här är en heltidstjänst där arbetsuppgifterna är att arbeta med hela kedjan inom lager; mottagning, uppställning, plock och pack men även hjälpa till i produktionen vid behov. Vi tror att du är öppen, social och har god förmåga att organisera din dag tillsammans med kollegor.

Budbilschaufför sökes till Löddeköpinge

Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.

Budbilschaufför sökes till Göteborg

Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror i Göteborgsområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

Budbilschaufför sökes till centrala Stockholm

Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är alltid 8 timmar och startar som tidigast 06:00 och slutar som senast 22:00. Arbetspassen börjar och slutar i Sickla.

B-körkorts chaufför till expansivt företag i Göteborg sökes

GöteJust nu söker vi B-chaufförer till ett av Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Entreprenöriell verksamhetschef sökes till Athletic Work Väst

Just nu söker Athletic Work dig som skall ansvara och starta up samt driva Athletic Work i västra Sverige(Göteborg med omnejd). Du kommer ingå i en erfaren ledningsgrupp som sitter på huvudkontoret i Stockholm med många andra erfarna personer.

Lagerarbetare sökes för snabbväxande företag i Kungsängen

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett snabbväxande företag inom e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare är arbetsuppgifterna paketering av varor som ska skickas med olika ombud. Det är ett högt tempo där man behöver vara aktiv under hela arbetspasset. Du kommer arbeta med en handdator där man sköter processen i vart paketet ska skickas. Vi söker dig som vill jobba dagtid (deltid eller extrajobb).

Budbilschaufför sökes till Malmö

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget.

Du kommer att leverera byggvaror i Malmöområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk.

C-chaufförer sökes till Stockholm

Som chaufför hos Athletic Work är du ansiktet utåt för både oss och kunden du är uthyrd till. Just nu söker vi flera drivna distributionschaufförer i Stockholm med en god vana av tunglastbil.

B-körkorts Chafför söker till Göteborg

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror till Göteborgs området och dess grannkommuner. Som kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.00-22.00. Arbetspassen börjar och slutar i Göteborg.

Truckförare på heltid sökes till Athletic Works bemanningsteam

TJÄNSTEN: Du kommer jobba på ett lager i Bromma vid deras varumottagning på heltid. VAD VI SÖKER: En driven person som är initiativtagande och förmåga att se positivt på saker “se möjligheter inte problem.

Account Manager till Blocket i Stockholm

Nu söker vi efter dig som är i början av din säljkarriär och har bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare! Med en bra kombination av drivna kollegor och utbildning får du de bästa förutsättningarna att utvecklas som säljare.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya talanger

Hittar du inget jobb som passar dig? Skicka in en spontanansökan så ansluts du till vår kandidatpool. Vi är i ständig kontakt med nya spännande företag så vi hör av oss när vi hittar ett jobb som passar dig!

Till spontanansökan