Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Polygonal illustration av man som spelar tennis

Lediga jobb

Är du redo för nya utmaningar?

Här hittar du alla våra aktuella jobbannonser. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!

Visa filter ▾ Dölj filter ▴

Återställ filter

Kategorier

 • Försäljning
 • Fastighet
 • Admin & Ekonomi
 • Event
 • Bygg
 • Lager & logistik
 • Yrkeschaufför

Omfattning

Städer

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Västerås
 • Kristianstad

Account Executive - säljare

Vi söker en erfaren säljare till en kund till ett nytt intressant projekt i en stor bransch med skyhöga utvecklingsmöjligheter. Projektet är unikt i sin utformning då det kommer att fungera som ett fristående strategiskt initiativ inom ett mycket större sammanhang men med all frihet och flexibilitet av ett start-up.

Ledande montör inom solceller sökes i Kristianstad

Solceller fortsätter att växa nu behöver vår kund medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till deras verksamhet i Kristianstad. Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team. Du har löpande kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Ledande montör inom solceller sökes till Stockholm

Solceller fortsätter att växa nu behöver vår kund medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till deras verksamhet i Stockholm. Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team. Du har löpande kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan denna tjänst vara perfekt för dig.

Fastighetsskötare i Stockholm sökes

Athletic Work söker Fastighetsskötare till kund! Som anställd hos oss blir du en del av ett framgångsrikt team där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att nå våra mål.Vi söker fastighetsskötare för arbete med kommersiella fastigheter. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en fastighetsskötare. Du skulle hamna i ett bolag med stora ambitioner att växa. Denna tjänst erbjuder ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar.

Kranbilsförare sökes i Järfälla

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att transportera och montera 12 meters rörlängder i schaktgravar runtom Stockholm med omnejd. Du kommer också ansvara för drift och underhåll av lastbil samt verkstaden, att ta emot, hämta och leverera material. Varierande arbetsuppgifter och ansvar kommer att öka med tiden. Du ska ha C-körkort och ha behörighet samt erfarenhet av att köra kran, samt har en slutförd YKB - Yrkesutbildning.

Budbilschaufför sökes till Göteborg

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare.

Budbilschaufför sökes!

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning eller plugg? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror i Stockholmsområdet och dess grannkommuner. Som leverantörens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.00-22.00. Arbetspassen börjar och slutar i Sickla.

B-körkorts chaufför sökes till expansivt företag i Stockholm

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel. Företaget erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna kylbilar och levererar i dag i bl.a. Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

Account Manager till Blocket i Stockholm

Nu söker vi efter dig som är i början av din säljkarriär och har bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare! Med en bra kombination av drivna kollegor och utbildning får du de bästa förutsättningarna att utvecklas som säljare.

B-körkorts Chafför söker till Göteborg

Söker du ett jobb där du kan kombinera jobb med träning? Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom bygg och hemfixare. Företaget erbjuder leveranser av byggvaror hem till dörren den tid och dag kunden önskar med egna bilar från företaget. Du kommer att leverera byggvaror till Göteborgs området och dess grannkommuner. Som kundens ansikte utåt och leveransansvarig ställs höga krav på noggrannhet och servicetänk. Vi söker dig som kan tänkas jobba deltid. Arbetspassen är schemalagda måndag-fredag mellan kl 06.00-22.00. Arbetspassen börjar och slutar i Göteborg.

Drivna lagerarbetare till expansivt företag sökes!

Vi söker dig som vill jobba som lagerarbetare för ett av Sveriges främsta företag inom livsmedel och e-handel. I rollen som produktionsmedarbetare kan arbetsuppgifterna vara att ta emot ordrar, fylla på lagret och lasta in varor i lastbilar som går ut till slutkund. Lagret består av olika arbetsområden vilket innebär att arbetsuppgifterna för tjänsterna ser olika ut beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vi söker dig som vill jobba heltid, deltid eller extrajobb.

B-körkorts chaufför sökes

Just nu söker vi B-chaufförer till Sveriges ledande e-handelsföretag inom dagligvaruhandel.

C-chaufförer sökes till Stockholm

Som chaufför hos Athletic Work är du ansiktet utåt för både oss och kunden du är uthyrd till. Just nu söker vi flera drivna distributionschaufförer i Stockholm med en god vana av tunglastbil.

Driven Mediaförsäljare

Som Säljande projektledare får du arbeta i en energirik och affärsfokuserad miljö! Nu letas det för full efter nya duktiga medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen, till ett centrala kontor i Stockholm!

Extrajobb som innesäljare i olika padelhallar

Vill du ha en fartfylld vardag där du får testa på nya arbetsplatser inom padel? Med denna tjänst får du en spännande tjänst som innesäljare/receptionist hos Athletic Work.

Ledande arbetsledare VVS

För kunds räkning söker vi nu en Certifierad VVS-montör med ledande erfarenhet. Du kommer ha det övergripande ansvaret för allt VVS-arbete inom företaget.

Nyfiken på mediasälj? Ansök snabbt och enkelt!

Visa ditt intresse och Ansök snabbt och enkelt! Vi söker nästa stjärnsäljare till våra partners. Vi är bäst på snabba puckar, rekordet från ansökan till din första intervju hos oss är 15 minuter. Vi är redo, är du?

Solmontörer sökes i Göteborg

Vår kund erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Dom projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har företaget samlat på sig massor av referenser och har monterat ca 10 MW solceller. Ett stort fokus ligger för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

Säljare till expanderande padelföretag i Göteborg

Brinner du för padel och försäljning? Vi söker säljare till ett växande padelföretag i Göteborgsområdet. Företaget erbjuder en spännande och innovativ arbetsplats som är i starten av sin resa.

Söker kreativ mediasäljare till växande företag i Stockholm

Som Säljande projektledare får du arbeta i en energirik och affärsfokuserad miljö! Nu letas det för full efter nya duktiga medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen, till ett centrala kontor i Stockholm!

Truckförare på heltid sökes till Athletic Works bemanningsteam

TJÄNSTEN: Du kommer jobba på ett lager i Bromma vid deras varumottagning på heltid. VAD VI SÖKER: En driven person som är initiativtagande och förmåga att se positivt på saker “se möjligheter inte problem.

Spontanansökan

Vi letar alltid efter nya talanger

Hittar du inget jobb som passar dig? Skicka in en spontanansökan så ansluts du till vår kandidatpool. Vi är i ständig kontakt med nya spännande företag så vi hör av oss när vi hittar ett jobb som passar dig!

Till spontanansökan