Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Pressrum

"Vår ambition har istället varit att Athletic Work ska vara en arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar"

Studentkronorna

2023

Athletic Work blir SOK:s HR-partner

Vill du jobba med en olympier? Athletic Work blir SOK:s HR-partner och ska hjälpa olympier in i arbetslivet.

Avtalet gäller i första läget fram till 2025 och innefattar även karriärrådgivning till de som ingår i SOK:s stödprogram Topp och Talang.

- Vi vill förena arbetslivet med idrottslivet. Idrotten utvecklar en vinnarinstinkt som ger en stor fördel på arbetsmarknaden, säger Linus Westerlund, grundare Athletic Work.

Läs mer här →

Studentkronorna

2022

Athletic Work sponsor till Studentkronorna

”Studentkronorna är ett intressant samarbete där vi kan stötta studenter och idrottare samtidigt. Vi önskar de stort lycka till under turneringen och hejar på de från Sverige.” Berättar Anton Ljusbol, Projektledare på Athletic Work

Hockeyallsvenskan

2021

Athletic Work ny partner till HockeyAllsvenskan

Samarbetet bygger på karriärcoachning för hockeyspelare, en unik satsning i Sverige! Syftet med partnerskapet är att skapa ett gemensamt projekt där Athletic Work aktivt ska arbeta med spelarna i de HockeyAllsvenska klubbarna inom nedan områden:

  • Hjälpa spelarna att komma i gång med högskolestudier genom skräddarsydda utbildningar, möjlighet att läsa upp ämnen samt assistans vid processen kring att söka och bli antagen vid utvalda högskolor
  • Hitta arbete, såväl deltid som heltid, till spelare under karriären
  • Behjälpliga vid karriärplanering efter hockeykarriären

Läs mer

- Det är för mig oerhört viktigt att vi tar hand om våra spelare, dels under karriären men också att vi förbereder dom för ett liv efter hockeyn. Att med det här handfasta och konkreta upplägget kunna hjälpa våra spelare med utbildning och arbete känns verkligen fantastiskt och ligger helt i linje med vår önskan om att arbeta hållbart, säger Gabriel Monidelle VD HockeyAllsvenskan.

- Vi ser verkligen fram att starta upp karriärcoachning mot spelarna tillsammans med HockeyAllsvenskan. Det är också en ny typ av sponsorskap som inte bara bygger på exponering utan andra mervärden som framtiden för en aktiv spelare säger Magnus Eriksson, VD Athletic Work.

Athletic Work blir under avtalsperioden Officiell Parter till HockeyAllsvenskan och exklusiv partner inom bemanningsbranschen. Avtalet löper fram till 2023-04-30. Förutom karriärcoaching kommer Athletic Work exponeras i HockeyAllsvenskans digitala kanaler samt mediakuber.

Aik eFotboll

2021

Stolt huvudpartner till AIK eFotboll

Vi kan stolt meddela att Athletic Work förlänger som huvudpartner till AIK eFotboll! Avtalet innebär stöttning i eAllsvenskan samt övriga aktiviteter och turneringar under säsongen.

Logotyp Segeltorps IF

2021

Athletic Work och Segeltorps IF ishockey har inlett samarbete under två säsonger

Athletic Work är stolt sponsor och officiell samarbetspartner!

Logotyp Hockeysnack på ett annorlunda sätt

2020

Vi är stolta sponsorer till podcasten "HOCKEYSNACK- På ett annorlunda sätt"

I denna podcast intervjuas personligheter relaterade till hockey på ett annorlunda sätt med andra infallsvinklar än vad som tidigare har hörts. Podcasten görs av Karin Karlström och och Magnus Welin.

Porträtt på Linus Westerlund som håller i ett diplom

2018

Athletic Work Sverige AB blev ett DI Gasellföretag även 2018.

“För oss har snabb ekonomisk tillväxt aldrig varit ett mål i sig. Vår ambition har istället varit att Athletic Work ska vara en arbetsgivare där medarbetare trivs och stannar kvar.", säger Linus Westerlund, VD på Athletic Work.

Porträtt på Robin Westerlund som håller i ett diplom

2017

DI Gasellföretag och Topp 10 i Stockholm.

Räknat på tillväxt i % 2013-2016 hamnade vi på en 10:e plats i Stockholm, och en 19:e plats i Sverige bland Gasellföretagen.

"Overkligt! Att bli utnämnda till ett Gasellföretag är jättekul. Det är ett bevis på vårt driv, att våra kunder uppskattar våra kandidater och en milstolpe på den resa vi är på.", säger Robin Westerlund, Vice VD på Athletic Work.

Sponsring och samarbeten

Logotyp för Segeltorps IF
Logotyp för Djurgårdens IF
Logotyp för Huddinge Hockey
Logotyp för Hockeysnack
Logotyp för AIK