Personal med idrottsbakgrund

Vi förenar idrottslivet med näringslivet

Sök jobbHitta personal

Polygonal illustration av man som spelar fotboll

För kandidater

De konsulter som vi på Athletic Work arbetar med har någon form av idrottsbakgrund, om det så är på elitnivå eller på hobbynivå.

Vad innebär det då? Det innebär personer som har ett driv, målmedvetenhet och tävlingsinstinkt. Det vi söker i personligheten hos våra kandidater är egentligen ett visst DNA, som man får genom idrott, militärtjänstgöring eller annan utvecklingsplattform. Det är detta som visar prov på att personen är en kandidat vi vill satsa på och kan stå bakom till 100 % i vår tjänst till er som partner.

Närbild på man som håller i en basketboll

Vi vill stötta idrottare i sin satsning genom att erbjuda jobb, oavsett om det handlar om ett heltid-, deltid- eller extrajobb. Att satsa på en idrott kan vara utmanande och tidskrävande men genom att anlita Athletic Work så underlättar vi för idrottaren i satsningen mot sitt mål.

Många idrottare känner sig starkt förknippade med sin idrott och kanske till och med identifierar sig med den, så när karriären tar sitt slut är det inte ovanligt att man känner sig vilsen och osäker på vad nästa steg är. Vi på Athletic Work vill hjälpa till att hitta den nya banan för idrottaren genom att ta till vara på de egenskaper som idrotten har bidragit med samt att vägleda dem rätt på arbetsmarknaden.